Zondagochtend in de Sagrada Familia

De Sagrada Família is een van de must-sees voor iedereen die naar Barcelona komt. Je hebt er waarschijnlijk wel eens langs gelopen om het te bewonderen, maar je bent er niet binnengegaan om het interieur te ontdekken. De reden? Het is een beetje duur en je moet ook ruim van tevoren reserveren.

Als jij één van die mensen bent die zijn reizen niet van tevoren plant, ongeorganiseerd en impulsief is, kan de volgende truc je misschien helpen om de Sagrada Família alsnog te zien en gratis. Het maakt niet uit of de tickets zijn uitverkocht; je gaat geen enkele euro uitgeven om toegang te krijgen tot de basiliek. Je hoeft ook niet over de hekken te springen of te wachten tot één van de bewakers wordt afgeleid om naar binnen te sluipen. Het is zo simpel als doen alsof je katholiek bent (of het uitoefenen als je deze religie belijdt)!

Zoals elke katholieke kerk, heeft ook de Sagrada Família elke zondagochtend een mis. Dus nu weet je het, en kun je doen wat wij deden: zet de wekker vroeg, want zoals het populaire spreekwoord zegt, “morgenstond heeft goud in de mond”!

 

 

Linguaschools Spanish courses in Spain