Ontdek Peñíscola

Peñíscola bevindt zich aan de Costa de Azahar, in het noorden van de regio Valencia. Het is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in dat gebied. Aangezien het niet ver weg is, hebben we besloten om de bus te nemen. We gingen een volle dag erop uit om deze nieuwe plek te ontdekken.

Dit is een van de meest betoverende steden in Spanje. Het is dan ook geen toeval dat series zoals bijvoorbeeld de wel bekende Game of Thrones hier is opgenomen.

We werden rondgeleid door een gids in het historisch centrum, waarbij we de prachtige straatjes en het beroemde kasteel hebben bezocht. Natuurlijk was er ook tijd om op een terras te zitten en wat tapas en drankjes te nuttigen, terwijl we genoten van het rustige zomerdag in Spanje.

Is dit niet een heerlijke manier om even te ontsnappen aan de drukte van Barcelona?

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture