Ons jaarlijks kerstdiner

Kerstmis is niet om de hoek, het is al hier! De straten van Barcelona worden al verlicht door de kerstverlichting, en de kerstsfeer, advertenties en bedrijven bereiden zich voor op een Kerstmis die dit jaar gekenmerkt zal worden door geopolitieke, energie- en klimaatproblemen. Toch keert onze kerstgedachte terug, om ons die problemen voor een paar dagen te laten vergeten en samen te komen in zo’n goede sfeer.

We zijn langzaam gegroeid door de jaren heen, dus deze viering helpt ons om relaties en communicatie binnen ons hechte team te bevorderen. Het geeft ons tijd om met elkaar door te brengen, meer dan alleen om over werk te praten of elkaar te begroeten in de gangen tussen de lessen door.

Uiteindelijk draait het met Kerstmis om het waarderen en het respect dat we elke dag voor de mensen om ons heen hebben!

Dus aan wie dit ook leest, of je nu een voormalige, huidige of toekomstige student bent, een collega of een nieuwsgierige bezoeker, wij wensen je een Kerst en Nieuwjaar vol geluk en hoop!

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture