Proef de Kerstsfeer!

Hoewel het waar is dat Barcelona niet de enorme kerstmarkten en ijsbanen heeft zoals andere Europese steden, staan Spanjaarden erom bekend elke reden aan te grijpen om eropuit te gaan. En is dat niet waar kerst om draait? Samenkomen met je dierbaren?

Daarom besloten we vanaf de school naar het moderne complex van Sant Pau te gaan voor een speciale wandeling. Tot 14 januari is deze plek omgetoverd tot een sprookjesachtig landschap, met kerstverlichting en verlichte beelden. Iedereen mag genieten van dit uitzicht op een circuit van wel zo een 1,5 kilometer lang. Kortom er is hier veel te zien tijdens een romantische avondwandeling.

In elk geval bood het ons een pauze van de drukte van Kerstmis en ervaarde we de meest prachtige periode van het jaar voluit.

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture