Een dagje in Tossa de Mar

Afgelopen zaterdag hebben we een tripje gemaakt naar het beste wat de Costa Brava te bieden heeft: Tossa de Mar.

´De parel van de Costa Brava´ is een klein vissersdorpje waar veel grote artiesten in de zomer vertoeven. Er is meer dan 2000 jaar aan geschiedenis te vinden en biedt de meest spectaculaire stranden, grotten en lokale restaurantjes.

Eenmaal aangekomen in Tossa de Mar wandelden we de heuvel op die leidde naar een middeleeuws kasteel en een vuurtoren. Hier konden we genieten van een prachtig uitzicht over de ruige kust met zijn prachtige kliffen, grotten en schitterende water

Hierna hadden we nog vrije tijd die we gebruikten om te shoppen, lunchen en heerlijk te zonnen.

Het was een perfecte dag!

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture