NIEUW avondcursus Spaans in Barcelona – start januari 2024

Woon je, of ben je van plan te gaan wonen in Barcelona en denk je dat je na je werk, stage of (Erasmus)studie nog wat tijd en energie over hebt? Maak je tijd de moeite waard en kom Spaans leren met Linguaschools Barcelona! (vind ons op Google maps)

We hebben een nieuwe parttime cursus Spaans die start in de week van 8 januari 2024. De lessen zijn, net als onze reguliere cursussen, communicatief ingesteld, dus je zult actief je Spaans gebruiken. Tijdens de lessen komen alle onderdelen van het leren van een taal aan bod: spreken, luisteren, lezen en schrijven.

Als je niet in Barcelona bent, hebben we ook een online groepscursus die tegelijkertijd begint. Deze heeft dezelfde intensiteit en duur als de lessen op school.

NU BOEKEN

Cursus:   Extensief 4
Lessen:   2 lessen van 55 minuten, twee keer per week (4 lessen per week)
Duur:   12 weken
Prijs:   325 EUR (minder dan € 7 per les)
Inclusief: registratie kosten, les materiaal en certificaat
Start: in de week van 8 januari 2024
Eind: in de week van 29 maart 2024

In 12 weken doorloop je de inhoud van 1 niveau, zoals verderop uitgelegd wordt.

Als je wilt, kun je besluiten om nog een trimester door te gaan. Per jaar, hebben we 3 trimesters van de avondcursus; in januari, april en september. Als je al weet dat je verder wilt, kun je je aanmelden voor meer trimesters en genieten van een nog lagere prijs!

Promotie voor meedere trimersters

Duur:   24 weken (3 niveaus)
Prijs:   550 EUR (minder dan € 6 per les)
Periode 1:   8 januari – 29 maart 2024
  vakantie
Periode 2: 8 april – 28 juni 2024

 

Duur:   36 weken (3 niveaus)
Prijs:   775 EUR (ongeveer € 5 per les)
Periode 1:   8 januari – 29 maart 2024
  vakantie
Periode 2:   8 april – 28 juni 2024
  vakantie
Periode 3:   23 september 2024 – 13 december 2024

 

Vriendenkorting

Nodig een vriend, buurman, collega, familielid, wie dan ook, uit om samen met jou de extensief online cursus te volgen en krijg allebei 20 EUR korting.

Hoe? Laat de naam van je vriend achter op het online inschrijfformulier, en wij zullen de korting toepassen als aan alle voorwaarden voldaan is. Alleen geldig als je ‘vriend’ zich niet eerder bij ons heeft ingeschreven en niet geldig in combinatie met een andere korting.

Niveaus

We bieden alle niveaus aan volgens het Europees Referentiekader voor talen (ERK):
A1 en A2
B1.1, B1.2, B2.1 en B2.2
C1.1, C1.2, C2.1 en C2.2

Als je al wat Spaanse kennis hebt, zul je voor het begin van de cursus een schriftelijke en mondelinge taaltest doen om je niveau te bepalen en je in de juiste groep te plaatsen.

Activiteiten

Als student van Linguaschools kun je deelnemen aan de sociale en culturele activiteiten die we organiseren, wat een geweldige manier is om andere internationale studenten en de stad Barcelona te leren kennen.

Inschrijven

Laat op je online inschrijfformulier een bericht achter als je een voorkeur hebt voor een van de roosters. Geef ook aan wat je niveau Spaans is. Ongeveer één week voor de start van de cursus bevestigen we je de defnitieve lestijden.

Lestijden

Je kunt kiezen tussen verschillende roosters, zoals je hieronder vindt. Tijden en beschikbare niveaus kunnen door het jaar heen verschillen.

Rooster 1
Maandag en woensdag
19:00 – 20:50

 

Rooster 2
Dinsdag en donderdag
19:00 – 20:50

 

Om deze cursus te kunnen garanderen, hebben we een minimum van 3 studenten nodig. Het maximum aantal studenten in een groep is 12. Één les duurt 55 minuten. Om het certificaat te krijgen moet je naar minimaal 80% van de lessen zijn geweest. Op officiële feestdagen zijn geen lessen. De helft van deze gemiste lessen worden gecompenseerd tijdens de cursus.

 

 

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture