Waar kun je fijn wandelen in Barcelona?

Op zaterdagochtend ontmoeten we de studenten van Linguaschools Barcelona op Plaza Catalunya. Vanaf daar hebben we al een geweldig uitzicht op Tibidabo. Tibidabo is een berg die uitkijkt over de stad. Met 512 meter is het de hoogste berg in de Serra de Collserola. Stijgend scherp naar het noordwesten, heeft het uitzicht over de stad en de omliggende kustlijn. De top van de heuvel wordt ingenomen door de Sagrat Cor-kerk en het aangrenzende pretpark Tibidabo.

Na een treinrit van 15 minuten komen we aan in Baixador de Vallvidrera. Van daaruit wandelen we naar de top van de berg. We praten en genieten van het uitzicht. Vanaf de top van de berg hebben we een geweldig uitzicht en kunnen we zelfs Montserrat zien! Het was een prachtige ochtend.

Linguaschools Spanish courses in Spain