Op stap in de stad

Kroegentochten zijn tegenwoordig enorm populair, omdat ze een leuke manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en sociaal bezig te zijn. Vooral voor toeristen, jonge avonturiers of nieuwkomers die de stad op een andere manier willen ontdekken, zijn ze ideaal.

Tijdens een pub crawl avond komt een groep mensen samen om verschillende bars te bezoeken en iets te drinken. Maar het draait niet alleen om feesten en drinken in nachtclubs. Het is ook een geweldige gelegenheid om uit je comfortzone te stappen en in contact te komen met mensen zoals jij.

Als je dit in Barcelona doet, ontmoet je andere reizigers en locals. Je komt in aanraking met een mix van culturen, gewoonten en persoonlijkheden die je avond in de stad kleurrijk, plezierig en onvergetelijk maken.

Voor ons is het altijd het perfecte excuus om het bruisende nachtleven van Barcelona te verkennen en samen een unieke ervaring te delen!

 

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture