Pub quiz avond

Met de hittegolf die we deze zomer ervaren in Barcelona kijkt iedereen er naar uit om te genieten van een koud biertje in een bar met een goed werkende airco.

Wat dit alles nog beter maakt is als je er een pub quiz met je klasgenoten in de mix gooit!

Als je ooit eerder aan een pub quiz hebt meegedaan, dan weet je dat het een geweldige manier is om samen te komen met je vrienden en dat je een leuke tijd zal hebben. Als je niet bekend bent met een pub quiz, het is een wedstrijd tussen teams waar er triviale vragen worden gesteld. De vragen zijn verdeeld in verschillende categorieën, meestal geschiedenis, sport, geografie, popcultuur, en vele andere.

Aan het einde van elke ronde wordt er meestal een speciale vraag gesteld. Degene die de vraag goed beantwoord, krijgt de kans om een shot te winnen. Als je een leuke avond wilt hebben die anders is dan de andere, sluit je dan aan bij de volgende pub quiz avond. Het personeel is erg aardig en het eten en drinken is heerlijk, dus kom gezellig meedoen met de pub quiz!

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture