NIEUW avondcursus Spaans via Zoom – start april 2022

In juli is er weer een nieuwe ronde van de populaire Extensief 4 online avond cursus Spaans. Dus waar je ook bent, schrijf je in bij Linguaschools en leer Spaans, samen met studenten van over de hele wereld!

De extensief online 4 bestaat uit 2 lessen, twee keer per week. De cursus begint in de week van 4 april 2022 en eindigt in de week van 24 juni 2022.

We gebruiken het gebruiksvriendelijke platform Zoom. Dit kun je gebruiken met je computer, tablet of mobiele telefoon. De lessen zijn, net als onze reguliere cursussen, communicatief ingesteld, dus je zult actief je Spaans gebruiken. Tijdens de lessen komen alle onderdelen van het leren van een taal aan bod: spreken, luisteren, lezen en schrijven. In 12 weken zul je alle lesstof van 1 niveau behandelen, zoals verderop wordt uitgelegd.

Al onze docenten zijn native-Spaanse docenten met vele jaren ervaring in het leren van Spaans aan cursisten van verschillende nationaliteiten, leeftijden, etc.

Heb je al een redelijk gramaticaal niveau Spaans en wil je je meer werken aan het vloeiend kunnen spreken? We hebben ook een Conversatie 4 online cursos die puur gericht is op conversatie waar je elke maandag van het jaar kunt beginnen. Of wil je een meer intensieve groepscursus online, of privélessen Spaans met een live-docent? Hier vind je al onze andere online cursussen Spaans.

NU BOEKEN

Cursus:   Extensief 4
Lessen:   2 lessen van 55 minuten, 2 keer per week (4 lessen per week)
Duur:   12 weken
Prijs:   295 EUR (€ 6 per les)
Inclusief: inschrijfgeld, (digitaal) lesmaterial en certificaat
Start: in de week van 4 april 2022
Eind: in de week van 24 juni 2022

 

Vriendenkorting

Nodig een vriend, buurman, collega, familielid, wie dan ook, uit om samen met jou de extensief online cursus te volgen en krijg allebei 20 EUR korting.

Hoe? Laat de naam van je vriend achter op het online inschrijfformulier, en wij zullen de korting toepassen als aan alle voorwaarden voldaan is. Alleen geldig als je ‘vriend’ zich niet eerder bij ons heeft ingeschreven en niet geldig in combinatie met een andere korting. Er is geen maximum t.a.v. het aantal vrienden dat je op kan geven.

Niveau’s

We bieden alle niveau’s volgens het Europees Referentiekader voor talen (ERK):
A1 en A2
B1.1, B1.2, B2.1, en B2.2
C1.1, C1.2, C2.1 en C2.2

Als je al wat Spaans weet, zul je voor het begin van de cursus taaltest doen om je niveau te bepalen en je in de juiste groep te plaatsen.

Inschrijven

Laat op het online inschrijfformulier een bericht achter als je niet beschikbaar bent op een van onderstaande dagen en of je een voorkeur hebt voor een van de roosters. Geeft ook aan wat je niveau Spaans is, graag met zo veel mogelijk detail (waar je gestudeerd hebt, hoe lang, etc.). Ongeveer één week voor de start van de cursus bevestigen we je de defnitieve lestijden.

Lestijden

Je kunt kiezen tussen verschillende dagen en tijden, zoals je hieronder vindt. Tijden en beschikbare niveaus kunnen door het jaar heen verschillen.

Rooster 1
Maandag en woensdag
19:00u – 20:50u

 

Rooster 2
Dinsdag en donderdag
19:00u – 20:50u


Om deze cursus te kunnen garanderen, hebben we een minimum van 3 studenten nodig. Het maximum aantal studenten in een groep is
12. Één les duurt 55 minuten. Om het certificaat te krijgen moet je naar minimaal 80% van de lessen zijn geweest. Op officiele feestdagen (in Barcelona) zijn geen lessen. De helft van deze gemiste lessen worden gecompenseerd tijdens de cursus.

 

Linguaschools Spanish courses in Spain