Wat een heerlijke paella!

Paella is één van de meest iconische gerechten in the Spaanse keuken, dat wereldwijde bekendheid heeft verworven en een magneet is geworden voor toeristen die dol zijn op smaakvolle rijstgerechten.

Maar nog belangrijker is dat paella in ons land altijd een culinair symbool is geweest dat mensen samenbrengt om bijzondere gelegenheden te vieren. Het uitgebreide bereidingsproces en de exclusieve ingrediënten maakten het lange tijd tot een luxe traktatie voor de meeste mensen. Families en vrienden kwamen samen en genoten van elkaars gezelschap terwijl de chef-kok aan het koken was. Uiteindelijk kwamen ze allemaal bijeen om te smullen van een heerlijke portie paella met een glas wijn.

We wilden vasthouden aan die traditie en ook de studenten die nog nooit paella hadden gegeten de gelegenheid geven om het te proberen. Het was ons allereerste grote evenement in de tuin van ons nieuwe gebouw en we waren ontzettend blij om op deze manier te beginnen!

Twee fantastische koks hebben paella bereid voor 65 mensen! Veel muziek, gesprekken, drinken en gezelligheid!

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture