Een prachtige wandeldag

Als je jezelf in Barcelona bevindt, of in Catalonië in het algemeen, is een bezoek aan Montserrat een absolute must.

In het gebergte van Montserrat ligt het klooster van Montserrat, een belangrijke bedevaartsplaats en een van de populairste toeristische bestemmingen in heel Catalonië. Je kunt er allerlei leuke dingen doen, zelfs als je maar één dag hebt.

Je kunt het klooster bezoeken, een glimp opvangen van de Moreneta (het zwarte madonnabeeld), met de kabelbaan omhoog gaan en genieten van het adembenemende uitzicht, het Montserrat Museum verkennen, luisteren naar de schoolkinderen die er zingen, of gewoon lekker wandelen. We vertrokken vroeg in de ochtend vanuit de stad, namen de bus en slaagden erin om een aantal van deze geweldige activiteiten te doen!

Ondanks de sluiting van veel natuurparken vanwege het risico op bosbranden, kun je nog steeds een geweldige tijd beleven met een bezoek aan het klooster en een wandeling in de omgeving. Het is een echte aanrader!

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture