Een voetbalavond om nooit te vergeten

Wannneer de voetbalclubs van Barcelona en Real Madrid oog in oog staan, kan het niet onopgermerkt blijven, zowel in Spanje als wereldwijd. Er zijn talloze fans van beide teams, zowel in nationaal als internationaal. Het is geen wonder dat iedereen super geïnteresseerd is, aangezien beide teams bekend staan om hun getalenteerde voetballers.

Daarom heeft deze wedstrijd een speciale betekenis voor de fans van zowel FC Barcelona als Real Madrid, omdat het een “klassieke wedstrijd” is waarin beide teams strijden om de overwinning te behalen.

Deze wedstrijd wordt gevolgd in het stadion, in cafés, op sociale media en zelfs op bruiloften. Sinds belangrijke wedstrijden niet meer op openbare televisie worden uitgezonden, zijn cafés veranderd in voetbaltempels. Duizenden mensen komen in heel Spanje samen om de Clásico te kijken. Wij bezochten de Ovella Negra bar om de ervaring van een avondje “El Clásico” te beleven!

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture