Een open mic avond

Ben je ooit in een bar of café geweest en heb je artiesten gezien die hun talenten de vrije loop laten en het publiek vermaken? Dan heb je waarschijnlijk een open mic-show meegemaakt! Open mic’s vinden plaats in verschillende uitgaansgelegenheden, waar een kleine ruimte wordt omgetoverd tot een podium voor de show.

Bij een open mic-show verwelkomt de gastheer het publiek en creëert een opwindende sfeer voor een geweldige avond. Verschillende artiesten krijgen de kans om individueel op te treden, meestal voor ongeveer tien minuten, maar in sommige gevallen slechts zeven minuten.

Open mic’s hebben vaak verschillende thema’s, afhankelijk van de gelegenheid. Het kan gaan om muziekoptredens, poëzievoordrachten, magische acts of zelfs komedie. Het is een veelzijdig evenement dat ruimte biedt voor allerlei vormen van creatieve expressie.

In Barcelona wordt elke maandag een open mic gehouden in de gezellige bar Club Cronopios. Het is een ontdekking die ons een interessante en unieke manier biedt om onze luistervaardigheden te oefenen, terwijl we tegelijkertijd genieten van een verrijkende ervaring.

Misschien zijn we de volgende keer zelfs dapper genoeg om deel te nemen aan de open mic-show!

 

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture