Urban Art Route in Salamanca

Vorige week hadden de studenten in onze school in Salamanca en ons, de docenten, even een pauze nodig. Dus hadden we besloten om een wandeling door de stad te maken en de urban art te bewonderen.

Salamanca is een stad vol met nieuwe artiesten die hun talent laten zien door mooie schilderijen te maken op de muur. We wilden het graag speciale aandacht geven, dus we verzamelden ons na de Spaanse les en gingen naar buiten om te genieten van onze fantastische dag buiten.

Er is een hele toffe artistieke route in Barrio del Oeste die perfect is om de straatkunst te bewonderen. Het is een toeristische route die je de kans geeft om de meest kleurrijke kant van de stad te ontdekken. Daar kun je bekende en representatieve kunstwerken bekijken van gerenommeerde artiesten, maar ook de kunstwerken van opkomende artiesten.

Na ons vermaakt te hebben met de schitterende werken van deze artiesten, gingen we tapas eten in een buurtbar. Het eten was heerlijk en we maakten van de gelegenheid gebruik om uit te rusten voordat we naar huis gingen.

We hadden zo’n leuke tijd gehad dat op onze route terug, we onze volgende activiteit al aan het plannen waren! ????

 

 

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture