Een leuk bezoekje aan de markt in Salamanca

Op onze school in Salamanca, geloven wij dat interactie met de buitenwereld veel kan helpen bijhet leren van een nieuwe taal. Daarom organiseren wij zo nu en dan leuke buitenschoolse activiteiten.

We vinden het heerlijk om naar buiten te gaan op zonnige dagen, dus we vonden het een fantastisch idee om op deze zonnige dag de centrale markt in Salamanca te bezoeken. Dit is één van de oudste markten in de stad die zich bevindt in een beschermd gebouw die eeuwenoud is. Naast dat het prachtige gebouw een visuele bijdrage brengt aan de stad, bied het ook typische producten van de provincie aan, evenals het beste vlees, vis en groenten.

Om de interactie met de locals te stimuleren, hebben we een leuke activiteit bedacht waarbij we de studenten in kleine groepjes hebben verdeeld om een spel te spelen. We hebben elke groep een boodschappenlijst gegeven en activiteiten die ze moesten voltooien, zodat ze op een spontane manier met de lokale mensen konden praten.

We hebben het heel erg naar ons zin gehad en we zijn al bezig om onze volgende buitenactiviteit te plannen. De studenten hebben kunnen praten met veel winkeliers, en het winnende team kreeg ook nog eens een leuke prijs. Kortom, dit was wel echt een geslaagde dag! ????

 

 

 


Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture