Spaans leren én surfen, in Tamarindo kan het allemaal.

Wist je dat er een strand is dat geschikt is voor zowel beginnende als professionele surfers, dat makkelijk te bereiken is en ook nog eens dicht bij andere prachtige stranden in de buurt ligt? Je kan het vinden in Tamarindo, in het noordwesten van Costa Rica.

Tamarindo staat bekend om zijn geweldige kust en grote golven. Hierdoor is het een perfecte plek voor surfers. En als je denkt dat het niet beter kan, Tamarindo heeft ook nog eens een bruisend uitgaansleven te bieden. Oftewel, alles om jou een onvergetelijk verblijf te bieden.

Vlak bij het strand is voor velen een van de beste plekken om Spaans te leren. Bovendien biedt Linguaschools Tamarindo bij sommige Spaanse cursussen ook nog eens de mogelijkheid om te leren surfen aan.

Vanuit Tamarindo is het ook nog eens heel gemakelijk om andere plekken te ontdekken. Andere prachtuige stranden die je van hieruit makkelijk kunt bezoeken zijn Avellanas en Playa Negra in het zuiden, en Playa Grande in het noorden.

Dus waar wacht je nog op? Boek snel een cursus en kom genieten van het heerlijke beach leven terwijl je Spaans leert met ons!

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture