Een heerlijke dag in La Garrotxa en Besalú

Afgelopen zaterdag hebben we weer een geweldige wandeltocht gemaakt!

Wij namen de bus om te gaan wandelen in het natuurpark van het Vulkanisch gebied van La Garrotxa, waar wij enkele oude vulkanen konden bekijken en de mooiste vulkanische landschappen van ons land konden bewonderen.

La Garrotxa was ook een zeer belangrijk gebied in de Middeleeuwen en er zijn veel dorpen die aan deze tijd doen denken. Wij bezochten Besalú, wiens perfect bewaard gebleven architectuur ons terug in de tijd bracht naar het tijdperk van prinsessen en ridders. De indrukwekkende brug leidde ons naar de stad met stenen huizen, unieke middeleeuwse joodse baden, sfeervolle pleinen en talloze winkels met lokale ambachten.

Wij lunchten in groepen bij verschillende restaurants en genoten van fantastische gerechten gemaakt van typische lokale producten. Wat een geweldige manier om te ontsnappen uit de stad!

 

 

 

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture