Het Alcazaba: schoonheid en geschiedenis in Málaga

Er zijn zoveel mooie plekken om te bezoeken in Málaga dat het echt moeilijk is om er maar één te kiezen, dus hebben wij besloten om er één tegelijk te bezoeken. De studenten en docenten in Linguaschools Málaga waren in een historische stemming, dus samen dachten zij dat de Alcazaba Palace de juiste plek was.

Het is altijd een goed idee om dingen buiten te doen nadat je je best hebt gedaan in de klas, maar het is ook een geweldige manier om Spaans te blijven leren, zelfs nadat de les voorbij is. Als wij activiteiten buiten de school doen, kletsen wij met onze klasgenoten en oefenen wij, zonder dat wij het door hebben, veel met de taal. Het is ook een leuke activiteit, en wij beseffen hoeveel onze leerlingen genieten van het samen op avontuur gaan!

 

Dit paleis, waarvan de naam in het Arabisch citadel betekent, is een van de historische monumenten van de stad en geweldig voor diegenen die geschiedenis en schoonheid willen combineren in dezelfde activiteit.

Daarna bezochten we het Romeinse theater en het kasteel van Gibralfaro met een gids. De groep had een hele leuke ervaring en genoot veel van de dag in de buitenlucht!

Wij zijn het er allemaal over eens dat het delen van dit soort activiteiten veel van de dingen die wij leren in onze Spaanse lessen op school verbetert, en het is zo leuk dat we de volgende al aan het plannen zijn! 🙂

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture