Basketbalwedstrijd in het Aldeheula Sportcentrum in Salamanca

Sommige leerlingen hier bij Linguaschools Salamanca houden echt van basketbal, dus we besloten deze activiteit te organiseren om samen een potje te spelen en wat plezier te hebben na de Spaanse les.

Om alvast op te warmen voor de grote wedstrijd, kwamen de gids en de studenten bij elkaar voor een wandeling van ongeveer 30 minuten naar het geweldige sportcentrum genaamd La Aldehuela. Samen spelen is het perfecte excuus om zelfvertrouwen te kweken en je klasgenoten te leren kennen in een veilige omgeving.

Het spel was super leuk! We waren de tijd helemaal vergeten en hadden een geweldige tijd.

Eenmaal klaar met spelen, gingen we naar een van de vele bars en restaurants in Aldehuela om iets te eten en te drinken om bij te komen van het spel.

Onze studenten waren dol op de faciliteiten, bij de Aldehuela kun je allerlei sporten beoefenen terwijl je geniet van een prachtige omgeving. Dat is de reden waarom de Aldehuela het meest populair is onder de lokale bevolking!

Er waren veel mensen van alle leeftijden; genieten van een mooi dagje uit, iets drinken of sporten. We hebben ook een geweldige dag doorgebracht en kunnen niet wachten om het snel weer te doen!

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture