Een wandeling langs de Costa Brava

Als de zon schijnt en het 20 graden is, dan dan is het toch het beste om naar strand te gaan en te genieten van de lente? We namen de trein op Plaza Catalunya voor een rit van 20 minuten langs de kust en stapten uit bij Montgat.

De trein stopt direct aan het strand. Van daaruit liepen we langs de kust en genoten van de wind die door onze haren waaide. Toen we de eerste chiringuito in Badalona bereikten, besloten we dat het tijd was voor een pauze. Blote voeten in het zand en een koud biertje op tafel was precies wat we nodig hadden.

Nadat we de nacho’s op hadden, vervolgden we onze wandeling en eindigden we op het treinstation van Badalona waar we de trein terug naar de stad namen.

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture