Certificaat uitreiking en afscheid bij Linguaschools Madrid

Bij Linguaschools Madrid zijn we één grote familie. Wanneer het tijd is om te vertrekken, na weken of maanden studeren bij ons, tonen studenten ons altijd veel liefde en dankbaarheid! En dat maakt ons leraren en administratief schoolpersoneel natuurlijk erg blij.

Studenten komen naar Linguaschools Madrid om Spaans te leren en als ze vertrekken, herinneren ze zich niet alleen een leraar die hen veel Spaans heeft geleerd, klasgenoten met wie ze debatten hebben gedeeld en gelachen en soms zelfs vrienden voor het leven zijn geworden, maar ook herinneringen rondom de stad Madrid, haar monumenten, haar straten, haar mensen, haar sfeer en taalavonturen.

We weten dat een cursus Spaans zoveel meer is dan dat, het is een ervaring voor het leven!

 

 

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture