Waarom Michelle haar privélessen Spaans in los Jardines de Viveros heeft

Nieuwe culturen, mensen ontmoeten en Spaans leren in een internationale omgeving zijn een aantal van de voordelen van het leren in een groep. Maar waarom gaan studenten liever Spaans leren me een privé docent?

De privélessen Spaans die Linguaschools biedt, geven je de ruimte en vrijheid om je lessen aan te passen naar waar jij behoefte aan hebt. Zo kunnen studenten zich richten op een specifiek onderwerp, of meer aandacht geven aan bepaalde aspecten van de taal waar ze moeite mee hebben.

Individuele lessen is een goede manier om snel en effectief Spaans te leren. De Nederlandse Michelle combineert groepslessen Spaans met privélessen, zodat ze wat Spaans betreft nóg meer uit haar verlijf in Valencia kan halen. Vorige week hebben Michelle en haar lerares María de les zelfs buiten gehad, in de  Jardines de Viveros, vlakbij de school.

Wil jij ook Spaans leren in Valencia en je lessen Spaans volgen in een relaxte en stimulerende omgeving? Kijk bij de verschillende cursussen of er wat voor jou bij zit en hopelijk zien we je snel op een van onze scholen!

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture