Spaanse les in de Mercado San Agustín, Granada

Als je heel lang in een klaslokaal zit, kán dat soms een beetje gaan vervelen. Daarom dat we bij Linguaschools Granada tijdens de lessen regelmatig naar buiten gaan. We gaan dan naar verschillende delen van de stad, waar studenten hun geleerde Spaans direct in de praktijk kunnen brengen. Dan mixen we studenten van verschillende groepen, zodat je nieuwe studenten kunt leren kennen en van elkaar kunt leren.

Deze keer zijn we naar de markt Mercado San Agustín geweest, op een paar minuten lopen van onze taalschool. De studenten werken in groepen en hadden de opdracht met verschillende marktlieden en hun klanten te praten, om zo meer te weten te komen over de Spaanse, Andalusische en Granadese keuken. Ook zagen een aantal studenten hun kans schoon om zelf wat van de streekproducten en lekkernijen te kopen zoals olijfolie en
custard appels.

Het was een leuke middag, die onze studenten Spaans zonder twijfel niet snel zullen vergeten. Lijkt jou dit ook leuk? Schrijf je in en kom snel naar Granada om Spaans leren met Linguaschools!

Linguaschools Spanish courses in Spain
Linguaschools - Learn Spanish and dive into culture